Problema conectare automata pppoe in win 7 [REZOLVAT]

win7 internet options conectare automata pppoe

Conectare automata la internet prin pppoe la pornirea win 7. Desi la formarea conexiunii ati selectat Connect automatically totusi data viitoare nu se conecteaza automat; apare o fereastra cu Dial-up dar tot trebuie sa dati clic pe Connect pentru a realiza conexiunea.

english version

Aceasta metoda nu foloseste programe suplimentare, nu trebuie sa puneti linkuri in directorul Startup. Urmati pasii de mai jos:

Dezactivare prompt…

calea: Start / Control Panel / Network and Internet / Network and sharing center / Change adapter settings (stanga sus)/ click dreapta pe conexiunea pppoe (RDS)/ Properties / tab-ul Options

 • Debifeaza Prompt for name and password, certificate, etc.., clic OK
 • Verifica daca conexiunea pppoe este cea implicita (default): clic dreapta pe conexiune (RDS), Set as default. Un semn verde va aparea langa conexiunea implicita.
 • Optional: debifare Display progress while connecting (mai putine ferestre vor aparea pe ecran la pornire).

  win7 proprietati conexiune pppoe

 

Setare conectare automata conexiune pppoe la pornirea windows 7

calea: Start / Control Panel / Network and Internet / Internet Options / tab-ul Connections

 • Selecteaza conexiunea care va fi utilizata la pornirea win7.
 • Selecteaza Dial whenever a network connection is not present. Optiunea Always dial my default connection nu a functionat. Se pare ca win7 uita care este conexiunea default.
 • Clic Set default daca este activ. Conexiunea implicita (default) ar trebui sa apara in campul Current.
 • Clic OK.

win7 internet options conectare automata pppoe

 

Testeaza conexiunea

Pentru a testa conexiunea nu e nevoie de restart. Faceti Log off, Log in. Conexiunea ar trebui sa fie formata automat.

Scrieti-ne daca ati reusit!

 

12 comentarii la „Problema conectare automata pppoe in win 7 [REZOLVAT]”

  1. banuiesc ca din cauza lui „Dial whenever a network connection is not present” (formeaza o conexiune ori de cate ori nu exista deja una). In momentul in care porneste prima, a doua conexiune nu mai este formata pentru ca exista deja o conexiune la internet.
   Nu stiu cum s-ar putea rezolva din soft dar sigur va rezolva problema un router mai profi cu doua porturi WAN (2 conexiuni la internet). Cautati dupa „router 2 WAN ports”.

 1. Buna ziua.Am o problema cu conectarea la net.Dupa ce se incarca windowsul trebuie sa astept cam 2-3 minute pana cand am net.Mentionez ca folosesc router si am win 7 pe 64 biti.Inainte am folosit win xp si nu am avut aceasta problema.Daca ma puteti ajuta v-as multimi.

  1. cine stabileste conexiunea pppoe, routerul sau calculatorul? Ar trebui sa setati routerul sa faca aceasta conexiune si sa o mentina deschisa tot timpul. Poate asa cum aveti acum conexiunea este formata doar cand e nevoie.

 2. Buna ziua,

  am si eu o problema legata de conexiunea la rds: am win7 si imi cade foarte des conexiunea la internet ( mentionez ca am conexiunea pe direct, am incercat si prin router si tot cade)
  Singura solutie care am gasit-o este: dau disable la placa de retea si dau imediat enable si apoi merge conexiunea la internet

  Aceasta nu este o solutie , insa as dori daca se poate sa-mi dati o solutie viabila.

  1. Incearca pe rand:
   – instaleaza ultimul driver pentru placa de retea, placa de baza
   – reinstaleaza win 7.
   – schimba placa de retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *