Zmeu pentru acrobatii

Cand bate vantul toti fug in casa dar unii atunci ies afara! Cu zmeul pentru acrobatii!

Un zmeu de acrobatii simplu este foarte ieftin, aproximativ 17 lei la Jysk. Are doua (sau mai multe) sfori legate de doua manere cu care se poate controla zmeul. Cand tragi stanga, zmeul se roteste spre stanga, la fel pentru dreapta. Nu este un zmeu cu care sa alergi pentru a-l inalta. Trebuie sa bata vantul, altfel nu faceti nimic.

Tot zmeul, inclusiv sforile sunt din plastic. Asta ajuta mult atunci cand cade jos pentru ca nu se strica sforile in maracini. Zmeul are 1.80 m la baza. Sforile sunt foarte lungi desi mi-as dori sa fie si mai lungi. Dar atunci cred ca nu as mai putea controla zmeul pentru ca sunt si putin elastice iar daca sunt prea lungi, comenzile nu ar mai ajunge la zmeu.

Nu folositi zmeul pe timp de furtuna mai ales daca fulgera. Fiind cel mai inalt obiect, va conduce cu siguranta fulgerul direct spre dvs.

Nu folositi zmeul in preajma liniilor de curent.

Cine mai e pasionat de zmeie?

zmeu acrobatii

4 comentarii la „Zmeu pentru acrobatii”

  1. Ai spus: „Nu folositi zmeul pe timp de furtuna mai ales daca fulgera.”
    Trebuia adaugat: …sau in preajma liniilor de curent de inalta tensiune. Efectul fatal este asemanator. In rest… zmeul se poate repara, dar viata odata pierduta… decedat ramai pe veci.

    1. Mersi. Am adaugat ce ai spus tu. Pe ambalaj nu spune nimic de liniile de curent dar este cumva evident ca nu este un loc bun de a inalta un zmeu.

  2. Sforile se pot inlocui cu fir textil pentru pescuit (raportul de intindere este minim). Eu am procedat astfel si am ajuns la 200m. Costul este MARE intradevar… dar si senzatiile sunt altele.

    1. Uau 200m. Asta e ceva. Sforile cu care a venit sunt putin elastice, iar daca inalti zmeul de tot e mai greu de controlat: tragi de sfoara dar ea doar se intinde si nu mai trage de zmeu asa tare ca si cand era mai scurta. E bine asa daca bate vantul in rafale pentru ca iti protejeaza zmeul dar daca vrei sa-l inalti mai mult atunci e o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *