Aspirator masina – aspirator auto 12v

Ce este de stiut despre despre un aspirator auto?

  • nu are aceeasi putere ca si cel de la spalatorie dar aduna praful, firmiturile
  • poate functiona pana la 30 de minute fara sa consume bateria masinii. Nu e recomandat sa tineti motorul pornit in timp ce aspirati, se poate distruge aspiratorul.
  • aveti nevoie de accesoriile lungi si subtiri pentru a putea aspira intre scaune. Chiar si cu aceste accesorii nu am reusit sa aspir intre scaun si usa; acolo e un spatiu atat de mic incat nu intra nimic.
  • avand o putere mai mica decat un aspirator normal, aspiratorul nu se aseaza singur paralel cu suprafata aspirata de aceea unghiul in care il tineti conteaza mult.

Acest model de la Black&Decker are o multime de accesorii din care doua pot fi stocate chiar in corpul aspiratorului. Pret 149 ron la Baumax.

2 comentarii la „Aspirator masina – aspirator auto 12v”

  1. De unde si pana unde nu este recoamandat ca motorul sa nu fie pornit? Ca in loc de 12V va avea 13.8V asta este un impediment, mai degraba un lucur bun ca avea putere mai mare. Dar probabil ca unii „ingineri nu s-au gandit” si la acest lucru!

    1. asa scrie in instructiunile de folosire. Asa ma gadeam si eu, ca este mai bine sa lasi mototrul pornit dar probabil ca tensiunea variaza prea mult si nu ii face bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *