9 comentarii la „buncar peleti”

 1. Sal!
  De unde iti procuri peletii?
  Eu folosesc de la Hornbach, nu am avut deloc probleme cu ei, doar ca lasa cam multa cenusa.
  Am mai folosit si de la Caransebes, din fag%(cel putin asa zic ei) dar nu am fost multumit de ei, aveau foarte mult nisip si se bloca arzatorul zilnic…
  Cam care e consumul de peleti? – aici as vrea sa-mi spui si ce suprafata incalzesti.
  Eu consum cam 1 sac pe zi in medie la o suprafata de 80 mp + ACM.

  1. Salut! eu doar am facut reglajul la instalatie asa ca nu pot sa-ti dau nici un raspuns. Nu stiu cat consuma pentru ca arzatorul era folosit doar ca sa mentina temperatura peste cea de inghet si nu ca sa incalzeasca toata casa la 22 de grade. Consumul mai depinde si de cat de izolata este casa.

  2. Salut. Detin si eu un arzator Lamborghini (frate cu F. Sun P7) si un buncar de la Ferolli.Toate bune si frumoase, centrala merge f bine, un consum pentru 140 m patrati de aproximativ 2 saci pe zi + un boiler cu dubla serpentina de 150 l, setat la 60 de grade, temperatura in casa variaza ziua de la 20 – la 22 de grade seara.
   Intrebarea mea este urmatoarea, eu incarc buncarul cam odata la 5-6 zile, dar daca nu trec mai des (la 2 zile pe la el) – se face o gaura mare in mijloc acolo de unde trage snecul si la un moment dat ramane fara peleti, desi ceilalti sunt pana aproape sus…exista vreo posibilitate de a cadea uniform peletii sau modificat cumva buncarul?
   Am incercat mai multe tipuri de peleti de la Dedeman si Leroy M, insa am ales si ramas cu cei de molid Schweighofer 13,4 lei sacul de 15kg.

   1. Eu faceam o grămadă mare în mijloc și atunci mergea un pic mai bine. Ca să nu mai ai probleme deloc, ar trebui modificat buncărul.

 2. tot dati soluti dar pentru cineva care nu poate face toate aceste setari unde poate apela la un specialist care chiar stie sa faca o schimbare in soft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.