Cel mai bun mousepad!

Am căutat un mousepad care să fie mai durabil decât cele pe care le poți cumpăra de obicei din magazine. Deasemenea, trebuia sa fie puțin mai greu ca să nu se deplaseze sub mouse. După un pic de gândire am găsit o soluție: o bucată de placaj HDF (High Density Fibreboard) de la Hornbach.

Acest mousepad este mai bun din toate punctele de vedere decât orice mousepad tradițional:

– suficient de greu astfel încât să nu se deplaseze (mai bun decât mousepad-urile textile, la fel ca un mousepad pentru jocuri).

– tăiat la dimensiunile preferate. În magazin există serviciul de debitare care vă taie mousepad-ul la dimensiunile dorite.

– ieftin. Foarte ieftin: 1.6 ron (plătești doar bucata pe care o cumperi). Același preț ca și al celui mai ieftin mousepad textil pe care l-am găsit dar mult mai bun. Acest mousepad textil a rezistat doar două săptămâni după care au apărut scame pe material.

– foarte alunecos. Placajul are o parte lucioasă. Cu puțin spray pentru mobilă această parte va deveni și mai alunecoasă. Placa o să fie puțin îndoită când o cumpărați. Dați cu spray pentru mobilă pe ambele părți si așezați mousepad-ul cu burta in sus. Puneți mouse-ul pe el si lăsați-l așa peste noapte. La dimineață veți avea un mousepad perfect.

– grosime variabilă. Nu am vazut în acest magazin dar există placaj HDF de la 2mm grosime în sus. Al meu este de 4mm grosime, puțin mai subțire decât un mousepad textil.

– culori diverse. Dacă aveți noroc puteți găsi placaj HDF de culori diverse în magazin. Cumpărați o culoare asemănătoare cu culoarea biroului sau dimpotrivă!

– durabil! mă aștept să țină pentru totdeauna!

 

Un comentariu la „Cel mai bun mousepad!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *