Program autobuz JUMBO Timișoara

Programul și traseul autocarului JUMBO Timișoara:

57 de comentarii la „Program autobuz JUMBO Timișoara”

    1. Nu e gratuit?Eu vreau sa merg zilele acestea si ma tot documentez daca e gratuit autobuzul dar nu gasesc informatii.Daca stie cineva astept raspunsul!Multumesc!

     1. Ba da e gratuit , noi cand mergem il luam de la turist si pe traseu ia oameni , nu angajati si e gratuit ca nu plateste nimeni nimic 🙂 puteti sa mergeti cu el cand doriti.

  1. pietene nu urla, vorbește frumos. Nu știu unde este, te duci pe teren și vezi unde oprește autobuzul; din harta asta nu prea poți să îți dai seama.

   1. Știe cineva dacă și-a schimbat traseul de cînd se fac lucrări pe Popa Șapcă si care e statia cea mai apropiată de Dumbravita?

 1. La gara de nord opreste langa statia de taxi,la mall opreste in statia de langa pizeria poli,la punctele cardinale de unde pleaca e4 si in modern unde opreste si e4

 2. La gara de nord opreste langa statia de taxi, la mall in statia de langa pizzeria poli ,la punctele cardinale de unde pleaca e4 si in modern unde are si e4 statie

 3. Autocar gratuit pentru clienți ?!? Țeapă, fals !!! Astăzi 24.01.2018 în stația Modern, vine cursa de la 12:35, se deschide ușa „autocarului” iar șoferul spune nonșalant…
  – Să urce doar angajații ! La care eu îl întreb:
  – Și clienții cu ce să vină ? Răspunsul șoferului a fost :
  – Să vină cu E 4.
  Sun la numărul 0256288260 de pe site, răspunde o duduie. Îi explic situația iar dânsa mă întreabă dacă era stația acolo… zic, nu doamnă încercam să urc din mers… Normal că era stația acolo. Adio Jumbo, al naibi ăl’ care o mai veni la tine.

  1. Da, jumbo e un magazin grecesc si grecii sunt socialisti, comunisti. De asta au tot felul de ciudatenii prin magazinul ala. Nu poti sa o tai prin magazin de la iesire inapoi la intrare asa mai direct, trebuie sa ocolesti tot magazinul. Ca asa au citit ceva manageri pe acolo ca daca te plimbi mai mult prin magazin, cumperi mai mult. Cei de la Kaufland de exemplu au o trecere directa pe la mijlocul magazinului pe care o poti folosi daca chiar te grabesti. La jumbo au un program ciudat de returnare a produselor. Daca e stricat, in nu stiu care doua zile. Daca nu e stricat, in alte doua zile. Trebuie sa stai acasa si sa pandesti calendarul sa vezi cand vine ziua potrivita ca sa poti face o excursie in afara orasului si sa rezolvi problema. In magazin tot baga anunturi din alea ca o sa te perchezitioneze daca te suspecteaza ca ai furat ceva. Inteleg ideea, dar de ce sa iti agasezi clientii cinstiti, care sunt majoritatea, non stop, doar pentru ca exista hoti pe lume? Oricum hotilor nu le pasa, doar oamenii cinstiti sunt afectati.

   Asa ca nu ma surprinde ca si soferul a luat tot o initiativa comunista si face legea dupa cum ii vine lui. Practic el si toti angajatii care merg cu autobuzul ala nu pricep ca salariile le sunt platite de clientii care merg la magazin, nu de altcineva. Isi taie singuri craca de sub picioare.

   1. Șoferul aparține unei firme de transport , nu jumbo. El e plătit de firma lui si face doar ce i se spune nu ce vrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *