Problemă accelerație trotinetă electrică e-twow [REZOLVAT]

Am avut o problemă cu accelerația la trotineta electrică e-twow model din 2016 aproximativ. În timpul mersului se întrerupea accelerația. Deși o țineam apăsată, trotineta se comporta ca și cum i-aș fi dat drumul. Inițial am crezut că e o problemă cu conexiunile dar nu am găsit nici o problemă.

Soluția este să nu ții accelerația tot timpul la maxim. Mergeam pe distanțe mari cu ea ținută la maxim și după perioade mai lungi în care nu am folosit-o deloc. Dacă o țin puțin mai jos nu mai face așa dar merge la fel de tare. În plus se întâmplă ceva că după aceea merge bine și când o țin la maxim. Ca și cum s-a încărca un acumalator/condensator intern și după aia merge bine.

3 comentarii la „Problemă accelerație trotinetă electrică e-twow [REZOLVAT]”

  1. Am la fel o trotineta twon 2019 si nu se mai acelereaza deloc are curent la lumini dar nu vrea sa acelereze .O am de doua saptamani care ar putea fi problema

  2. senzorul hall defect sau controler defect.trebuie verificat cu multimetru dacă tensiunea ajunsa la senzorul hall este corecta ..acolo ai trei fire rosu +5v negru grund si alb sau albastru .Mergi la un electrician auto dacă u sti sa faci măsurători.Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *