Recenzie Camera IP 4K ColorVu 8.0 MP lentila 2.8mm Audio lumina alba 40m – HIKVISION DS-2CD2087G2-LU-2.8mm

Pe scurt:

  • E o camera care are setările principale (când să înregistreze, ce evenimente să detecteze) în interfata web și nu în aplicația mobilă.
  • Dacă setezi prima dată aplicația mobilă, userul pentru interfata web este admin dar parola este cea setată în aplicația mobilă.
  • ca să setezi să înregistreze continuu și să setezi evenimentele pe care le vrei detectate, ai nevoie sa intrii in interfața web, nu se poate face din aplicația mobila. Interfața web se accesează deschizând ip-ul alocat camerei într-un broswer de pe un device care e în aceeași rețea ca și camera (192.0.0.64 de exemplu, ip-ul alocat îl afli din router, din lista de clienți conectați la router).
  • evenimentele care se pot seta sunt: detectarea mișcării, detectarea schimbării scenei, detectarea intruziunii (om, vehicul), detectarea trecerii liniei, detectarea intrării/ieșirii dintr-o regiune.
  • ca să poți face playback din browser ca să vezi filmările din trecut, ai nevoie să instalezi un plug-in (linkul spre plug-in e în iterfața web).
  • ca să administrezi camera de pe internet (din afara rețelei local) trebuie să deschizi porturi în router (cum se face explică în aplicație).

Partea de software mi se pare mult mai fragilă decât la ezviz, avantajul este că doar de la hikvizion poți cumpăra camere 4K. Amâdouă bradurile sunt de la aceeași companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *